O nama

eleSamostalno-obrtnička djelatnost ‘Element Baits’ nastala je u januaru 2010. godine.

Naše sjedište nalazi se u Sarajevu, na adresi Trg heroja 23. ‘Element Baits’ se bavi proizvodnjom i prodajom mamaca i aditiva za šaranski ribolov. Napomena (nemamo prodajni objekat)

Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i plod su kombinacije dugogodišnjeg iskustva u pravljenju i upotrebi boila, sa vrhunskim sastojcima svjetski poznate kompanije iz Velike Britanije.

Nakon decenije truda, koristimo priliku da vam predstavimo nešto potpuno novo.

Domaća proizvodnja vrhunskog kvaliteta mamaca i aditiva za sportski šaranski ribolov.

Visokokvalitetne, extra svježe, topive, izbalansirane boile, u specijalnom aminokiselinskom kremastom vosku (dipu).

Proizvedeni samo od najkvalitetnije  sirovine. Uvjek prisutni svježi i pažljivo odabrani sastojci od kojih se proizvode bazni mixevi i aditivi sa preciznošću, i svim normama veterinarsko zdravstvene ispravnosti.

Također, iz ponude izdvajamo i tečne atraktore koje koristimo za proizvodnju naših mamaca i aditiva (aminokiseline, betain, stimulator apetita).

Proizvodnja industrijskih, sintetičko-kozmetičkih kuglica s neograničenim rokom trajanja nikako nije rješenje, naročito u modernom dobu u fazi razvijanja ekološke svijesti i savremenog šaranskog ribolova u našoj zemlji i okruženju.

Sa velikom dozom upornosti i ljubavi prema ovom sportu te dugoročnim testiranjima, uspjeli smo napraviti nešto drugo, nešto novo, nešto kvalitetnije…

Po takvom ekološkom pristupu (svježina, kvalitet, odgovarajući omjer proteina, masti, ugljikohidrata, vezivnih vlakana, vitamina, minerala, probavljivosti, hranjivosti, dugogodišnjeg testiranja) su  nastali, novi Element Baits proizvodi.

Leave a Comment

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.