FAQ

Želio bih naručiti proizvod, ali ne znam na koji način sve ovo funkcioniše?

Vi kao gost možete pregledati stranicu, pa čak i ubaciti u vašu korpu određene proizvode, gdje ćete dobiti i iznos (u eurima) za to što biste naručili. Prilokom potvrđivanja narudžbe ćete dobiti formu u koju ćete upisati sve tražene podatke. Morate popuniti sva polja i na kraju, prije slanja narudžbe, označiti kvadratić kojim prihvatate uslove i pravila po kojima posluje Element Baits firma.

Kako ću izvršiti plaćanje proizvoda?

Plaćanje robe se vrši pouzećem ili direktno na žiro-račun firme. Roba se šalje brzom poštom i bude dostavljena do kupca u roku od 24h. Troškove transporta snosi kupac i to u iznosu od 12 KM bez obzira na veličinu i težinu paketa. Za narudžbe veće od 100 KM proizvođač snosi troškove transporta na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.
Svi koji žive izvan Bosne i Hercegovine a zainteresovani su za kupovinu ili neki vid saradnje, molimo Vas da nam se obratite u pismenoj formi na našu e-mail adresu, ili preko kontakt forme na stranici.

Postoji li maloprodajno mjesto gdje bih mogao doći i pogledati, te i kupiti proizvode koje nudite?

Ne, Element baits samo radi online isporuku i eventualno isporuku u prodavnice ribolovne opreme koje iskažu interes da u svojoj ponudi imaju naše, ali i proizvode firmi koje zastupamo.

Imam li pravo reklamacije ukoliko proizvod ne zadovoljava kvalitet kakav je rečeno da ima?

Svaki kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda u slučajevima kada proizvod dođe do kupca oštećen, prosut ili ukoliko proizvod stigne sa isteklim rokom trajanja. Sve troškove oko zamjene istog snosi proizvođač.

Leave a Comment

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.